Ota myyntiin aivan uudenlainen omaisuudenmerkintä-, liiketilasuojaus- ja henkilösuojausratkaisu, joka on menestys jo yli 40 maassa

Murto-, ryöstö- ja väkivaltarikoksia tehdään jatkuvasti vaikkakaan turvallisuuden tunteen kokemisessa ei ole tapahtunut tutkimusten mukaan muutoksia. Poliisiresurssit eivät riitä selvittämään kaikkia tehtyjä rikoksia ja monet omaisuusrikokset jäävät selvittämättä. Ihmiset pyrkivät suojaamaan omaisuuttaan ja itseään käytettävissä olevilla menetelmillä, mutta ennalta estäviin toimenpiteisiin kannattaa kiinnittää entistä enemmän huomiota ja siihen, että varastettu omaisuus saadaan palautettua omistajalleen helpommin ja useammin.

Tähän ongelmaan tarjoaa ratkaisun SelectaDNA – merkitsemistuotteet.

Uniikilla SelectaDNA – turvamerkintäsovelluksilla suojataan kuluttajien omaisuutta jo yli 40 maassa
SelectaDNA – turvamerkintäratkaisu on aivan uudenlainen tapa suojata omaisuutta. Se perustuu uniikkiin synteettiseen DNA-ratkaisun sovelluksiin, joiden avulla poliisin on mahdollista identifioida anastettu omaisuus sekä yhdistää rikolliset tehtyihin rikoksiin.

SelectaDNA – merkitsemisjärjestelmän sovelluksia voidaan käyttää sekä omaisuuden, liiketilan että henkilön suojaamiseen.
Merkittävät tuotteet voivat olla esim. tietokoneita, älypuhelimia, arvo-omaisuutta kuten taide, korut. Myös pyörät, veneet, perämoottorit, peräkärryt, ruohonleikkurit ja muut ulkotiloissa käytettävät koneet ja kulkuvälineet on helppo merkitä DNA-aineella.

SelectaDNA-tunnistesuihke suojaa uhkaavissa tilanteissa ja auttaa poliisia pidättämään päällekarkaajan
SelectaDNA – tunnistesuihke on tarkoitettu ennaltaehkäisemään henkilöihin kohdistuvia väkivaltarikoksia. SelectaDNA – tunnistesuihkeen avulla voi hyökkäyksen torjua tai muussa tapauksessa DNA-aineella merkitä hyökkäyksen tekijän. Koska DNA-aine ei lähde pois vaatteista tai iholta moneen viikkoon, poliisilla on huomattavasti suuremmat mahdollisuudet ja enemmän aikaa tavoittaa ja identifioida rikoksen tekijän.

Vihdoin myös suomalaisilla mahdollisuus ehkäistä, jäljittää ja tutkia omaisuusrikoksia modernilla tavalla
SelectaDNA on ollut menestys ympäri maailmaa ja nyt myös suomalaisille kuluttajille tarjoutuu mahdollisuus käyttää uutta, innovatiivista turvamerkintätapaa.
SelectaDNA – turvamerkintätuotteilla kuluttajan on erittäin helppoa ja edullista merkitä omaisuuttaan. On odotettavissa, että tuotteiden kysyntä tulee kasvamaan, koska tuotteet ovat Suomen markkinoilla ainutlaatuiset ja DNA-tuotteiden hinta-laatusuhde on erinomainen.

Ulkomainoskampanja joulukuussa 2015 tuo uudet tuotteet kuluttajien näköpiiriin
Toteutamme ulkomainoskampanjan joulukuussa 2015 kertoaksemme kuluttajille uusista SelectaDNA – tuotteista. Myös keskustelemme jälleenmyyjien kanssa yhteisistä markkinointisuunnitelmista.

Ottamalla tuotteet jälleenmyyntiin, varmistat että voit palvella asiakkaitasi myös tällä sektorilla.

Ota yhteyttä kun haluat lisätietoja!