Palautuksissa noudatetaan seuraavia ehtoja:

1. Kaikki palautukset on etukäteen sovittava kahdeksan (8) päivän kuluessa toimituspäivästä Oy SecVetoAb:n kanssa. Ilman yhteydenottoa Oy SecVeto Ab:n kanssa emme ota vastaan lähetystä emmekä hyvitä.

2. Postiennakolla/jälkivaatimuksella palautettua lähetystä emme lunasta.

3. Lähetys on palautettava Oy SecVeto Ab:lle.

4. Sopimuksen mukaiseen palautukseen on ehdottomasti liitettävä yhteydenottotieto palautuksesta, milloin palautuksesta on sovittu ja kenen kanssa sekä palautuksen syy.

5. Palautettavan lähetyksen on oltava varastotavaraamme ja alkuperäispakkauksessaan. Ostajan on palautettava tuote alkuperäisessä ja virheettömässä tehdaspakkauksessa, eikä pakkaukseen saa liimata mitään lähetystarroja. Tehdaspaketti pitää palauttaa suojapakkauksessa.

6. Hyvitys on 100 % kauppahinnasta, mikäli palautus johtuu myyjän virheellisestä toiminnasta.

7. Mikäli palautus ei johdu myyjän virheellisestä toiminnasta, hyvitys on enintään 70 % kauppahinnasta, kun myyjä on ensin hyväksynyt palautuksen. Hyvityksestä vähennetään myös palautetun tuotteen toiminnallisesta tarkastuksesta syntyvät kulut, pakkausmateriaalikulut sekä palautukseen kohdistuvat käsittelykulut 11 €.

8. Palautuksesta aiheutuvat kulut maksaa palauttaja lähetysasemalla. Mikäli palautus johtuu myyjän virheestä, myyjä hyvittää rahdin ostajalle.

9. Ostajan on liitettävä palautukseen tuloste myyjän paluupostina lähettämästä sähköpostista, josta ilmenevät ostajan palautuslomakkeeseen täyttämät kohdat. Jos palautukseen sisältyy useisiin toimituseriin kuuluneita tuotteita, pitää kaikista toimittaa edellä mainittu dokumentti.

Tuotteiden palautusosoite:
Oy SecVeto Ab
Palautukset
Nihtisillankuja 3 B
02630 ESPOO