Nopeutta rikosten selvittämiseen – hanki ainutlaatuisen SelectaDNA- turvamerkintäaineiden tunnistustyökalut

Synteettiseen DNA-ratkaisuun perustuvat SelectaDNA – turvamerkintäsovellukset ovat aivan uudenlainen tapa suojata sekä yksityisten että yritysten omaisuutta ja liiketilaturvallisuutta. DNA – merkitsemistuotteilla voidaan myös ennaltaehkäistä henkilöihin kohdistuvia väkivaltarikoksia ja mikäli rikokset kuitenkin tapahtuvat, poliisin on huomattavasti aikaisempaa helpompaa liittää rikoksen tekijä rikokseen.

SelectaDNA – turvamerkintätuotteet leviävät ympäri maailmaa
SelectaDNA – merkitsemisaine perustuu uniikkiin synteettiseen DNA-ratkaisuun.

SelectaDNA – turvamerkintäaineella merkitään esineitä.
SelectaDNA – tunnistesuihkeen avulla voi väkivaltaisen hyökkäyksen estää tai muussa tapauksessa DNA-aineella merkitä hyökkäyksen tekijän.

Liiketilasuojaukseen tarkoitettu SelectaDNA-sprayjärjestelmä asennetaan joko sellaisenaan tai integroidaan ohjeiden mukaan olemassa olevaan hälytysjärjestelmään. Ennalta estävässä tarkoituksessa osoitetaan varoitustarroilla ja – kylteillä DNA-merkitsemisaineen käytöstä tiloissa ja esineissä.

Poliisin, tullin ja rajavartiolaitoksen henkilöstön on kyettävä tunnistamaan DNA-merkityt varastetut tai kadonneet esineet ja siksi UV – taskulamppujen ja digitaalisten mikroskooppien olisi kuuluttava jokaisen organisaation työkaluihin.

Ota yhteyttä – tulemme mielellämme kertomaan lisää miten rikosten selvittelyä helpotetaan SelectaDNA – turvamerkintäsovellusten avulla.